Milyen PC-t érdemes manapság venni?
Sziasztok, eddig kő alatt éltem, vagyis kb 15 éve nem használok PC-t, és egyáltalán nem is érdeklődtem a témában, szóval SEMMIT sem tudok róluk.
Szüleim gépe elromlott. Néztem az alzán, és ilyen 100-150 ezerért ilyen kicsike dobozokat láttam. Létezik, hogy manapság már a számítógép gépháza ilyen kicsi legyen? Ezek kb ugyanazt tudják, mint egy átlagos PC? Nekik nem kell se gamre gép, se erős videókártya, csak internetezésre, de azért hogy ne fagyjon le, simán megnyissa az oldalakat.
Bármilyen hasznos ötletet, tippet elfogadok, mert nagyon nem vagyok jártas a témában (a szüleim meg aztán főleg).
Nagyon szépen köszönöm mindekinek a válaszokat és a hasznos tanácsokat! Mindenkit felpontoztam.
Jó tudni, hogy nem az Alzán és társain érdemes körülnézni. Valószínűleg számítógépes boltba fogok menni, és ismerős segítségét fogom kérni, aki ért is hozzá, hogy úgy állítsák össze a gépet, hogy jó is legyen, és ne verjenek át.
Laptopban azért nem gondolkodtunk, mert már megvan a monitor, klaviatúra, stb., és nem szeretnénk kidobni, szóval az asztali gép a legideálisabb megoldás, főleg hogy a szüleimnek nem lényeg a mobilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!