Milyen laptopot érdemes manapság venni?
Sziasztok laptopot szeretne a testvérem vásárolni de azokhoz nem igazán értek.
A keret kb 90~110.000 Ft lenne az elvárások pedig hogy nézzen is ki valahogy min. 1 hdmi legyen rajta és azért az sem árt ha fut rajta pár újabb játék is bár semmi komoly.
Én eddig ezt néztem ki neki:
Asus X751SJ-TY014D fehér notebook
De gondoltam meg kérdezem itt hátha vannak hozzáértő emberek :)
Én mostanában vettem egy Asus K501-UX laptopot 270 ezerért. Állítólag a benne lévő proci és videókártya egy picit marad el az asztalimhoz képest, visznot ezt én nem így tapasztaltam. Igaz eddig csak a Cities: Skylines-t próbáltam futtatni, de az is döcög 20-25 fps-el. Majd a GTA 5-öt fogom megnézni,bár félek belegondolni abba, hogy mi fog fogadni.
Tehát ha azt akarjátok, hogy mai játékok elfussanak, akkor 350 ezer forint a minimum.
Oh értem. Egyébként a nézzen is ki valahogy alatt azt értettem hogy azért legyen valami kialakítása.
Ne az legyen hogy ránézel és üvölt róla hogy "olcsó"
A laptop nem nekem lesz hanem a tesómnak neki számít hogy néz ki.
Én egy rendes pc-t fogok venni mert személy szerint utálom a laptopokat de neki csak laptop kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!