Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek van értelme 2db...

Szerintetek van értelme 2db monitornak?

Figyelt kérdés
mar kb 1-2 honapja 2 monitort hasznalok. siman csak valami jatek melett azon van altalaba egy bongeszo a yt-rol zenevel. Szerintetek hagyjam vagy ne?

2022. dec. 1. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
HA szükséged vna rá akkor hagyd, ha nincs akkor ne használd. Ne mondjuk meg hogy neked mi a jó... :D
2022. dec. 1. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én munkában és otthon is kettőt illetve néha hármat is használok. Igazából a három felesleges, de a kettő hasznos tud lenni.
2022. dec. 1. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is három monitor van. A kettőről nem mondanék le, a három csak azért van, mert megtehetem, és - bár kicsi a hely - nem mondanék le róla, mert nem tudnám másra - jobb dologra - kihasználni a 3. monitor által foglalt teret.
2022. dec. 1. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyankor kapcsolom be a másodikat, ha szükségem van rá (pl. programozás, folyamatábra készítés, szövegszerkesztés forrásanyagból stb.). Mindkettő 27"-os, szóval sok esetben elég az egyik is. Ha épp annyira nem kell, akkor ne fogyasszon feleslegesen, főleg most, hogy nem árt takarékoskodni az árammal.
2022. dec. 1. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyd úgy
2022. dec. 2. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egy időben hármat is használtam, kettőt fektetve, egyet meg pivotban. Az már kicsit overkill volt, de a kettőhöz ragaszkodom. Egyiken megy a VSCode, a másikon meg a browser vagy a Postman, ha épp API-t kódolok.
2022. dec. 2. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Játékra 3 kell, de ha dolgozol, sokat segít a második is. Úgy ahogy írták feljebb hogy programozáshoz is használható, vagy egyszerűen diploma munkákhoz használom mint PDF olvasás és a másikon írok. Amúgy erre 2 gép kellene, vagy 1 tablet és 1 gép...
2022. dec. 15. 08:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!