Alaplap/gép sípolás miért lehet?
Figyelt kérdés
Alaplap oldalánál, ahova a hdmi/lankábel stbt kell dugni, ott hallok egy nagyon halk sípolást. De szinte alig lehet hallani,csak ha teljesen a géphez rakom a fülem.Ez mi lehet? Coilwhine-es a videókártyám, lehet,hogy onnan jön a hang? Rtx 3060Ti, b660m alaplap2022. nov. 28. 11:02
1/6 A kérdező kommentje:
Egy teljesen új gépről van szó
2022. nov. 28. 11:04
2/6 anonim válasza:
Coilwhine lesz, nem hiba, normális jelenség. A táp is lehet.
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
kerdes a vga d vagy kijelentes?
gephaznoldalat leveve tobbre juthatsz
ha plombas akkor megnezetheted garival is biztonsag kedveert
alaplapon is lehet ilyen meg emlitett tapon is
ha valami alja tap akkor legalabb masikkal kiprobalni nem art, es hat en ekkor biztos lecserelnem ha az okoza (lapon mason) vagy annak van hangja
4/6 A kérdező kommentje:
#3 kijelentés. Fixen az, ezért is kérdeztem,hogy hátha onnan jön ez is. Bár nem tudom eldönteni, de ma megnézem alaposabban
2022. nov. 28. 11:44
5/6 A kérdező kommentje:
#2 én is arra gyanakszok, csak nem tudom pontosan honnan jön. Csak levideózni nem tudom, mert nem hallatszik. Ahhoz hasonlít,mintha enyhe fülsípolás lenne.
2022. nov. 28. 11:46
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
ja, fogadat jo furni gepezes kozben...
azert ez nagyon zavaro lenne, mas az elektromos csendes zaj mint ez a eles furohang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!