Laptopokban lehet videókártyát cserélni?
szeretnék egy másik videókártyát venni, egy jobbat. de nem tudom hogy lehetséges-e egyáltalán
HP 255 G8-ról van szó :D
teljesen kezdő vagyok ezzel kapcsolatban
hp 255 g8 ryzen 5
proci: AMD Ryzen5, 6 magos
videókártya: AMD Radeon™ Vega 8
8 gb ram
512 gb ssd
Ezek a dpecifikációk
Nem hiszem hogy ez olyan szar gépről lenne szó. Viszont a videókártya egy kuka..
Visszavigyem és cseréltessem ki egy másikra? 250ért azért kaphattam volna egy normális videókártyát is.. Nem pedig ilyen szutykot 😂
Tudom, tudom, nem jatekra lett gyartva.. De azert na..
3500U elege elavult
250 ert azert mar valami dedikalt vgast is kaphattal volna vagy egy modern Ryznen 4000/5000 t
ilyen arban meg nincsen igazan ujonan olyan gep ami sokkal jobb vga teljesitmenyt nyujt csak ugy 2-3szor annyit legfeljebb ami persze mar sokat szamit ha 10-15fps el megy most valami
1650 vga s gepeket lehet adnak mar ennyiert de ha beleferne 3050 est kene venned
amugy nem ertem ha jatekra (is) vetted akkor miert nem figyeltel ra hogy mit veszel
meg arra hogy mikor a proci, ez eleg regi mar joideje miota kijottek ujak az mar meg tobb mint 1 eve volt
legalabbis feltetelezem hogy az (3500U) a leirasod alapjan
amugy mikkel jatszanal pl.?
Nem sikerült megértened: ebben nincs videókártya! Van a processzorban egy integrált videovezérlő aminek az a dolga, hogy adjon képet és tudjon médiát dekódolni és ennyi.
Ha te játszani szeretnél akkor neked olyan laptop kell amiben van dedikalt videókártya és olyat ( ami vállalható ) nem fogsz ennyiért kapni, erre még rá kell dobnod plusz egy százast.
Ha csak egy db 8 GB-os RAMod van, akkor hiányzik a lehetséges RAM sávszél fele és Vega is ezt használja. Lefelezett sebességű VRAMmal...
Itt megint user error van...
3-as vagyok. Mielőtt válaszoltam, utánanéztem a gépednek. Pontosan ugyanezt a specifikációt találtam.
A videókártya az nem ténylegesen egy dedikált videókártya, hanem a processzorbvan van egy GPU ami a kép megjelenítéséért felel. Mivel ez egy üzleti célokra szánt gép, ezért ebbe bőven elég ez is.
Ha komolyabb grafikai teljesítmény kell, akkor vegyél másik laptopot, asztali gépet, vagy külső videókártyát. Ezen a gépen nem lehet videókártyát cserélni.
Nem lehet!
Nem!
mivel 6 coret irsz igy 3500U nem lehet csak ilyent adott ki ilyesmi arban es ebben vega 8 van
ebben Vega 7 van viszont
szoval jo lenne tudni a procid tipuskodjat mirol is van szo
ha ujabb Ryzenrol akkor valoszinu tul nagyok az igenyeid pusztan, de ahoz meg kell a penz
persze ha emlitett 1 memorias helyzetrol van szo az is rengeteget ront rajta sajnos
csakhat eleve ketseges hogy ilyen laptopban 2 memoriafoglalat lenne
de megeshet
szoval csak szet kell kapnod hogy ketto vagy egy van benne
ha 1 akkor kikapod eladod/elrakod es belenyomsz egy jo dupla ramot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!