Laptopokban lehet videókártyát cserélni?
szeretnék egy másik videókártyát venni, egy jobbat. de nem tudom hogy lehetséges-e egyáltalán
HP 255 G8-ról van szó :D
teljesen kezdő vagyok ezzel kapcsolatban
Egy, talán ördögtől való ötlet: holnap hívd fel a HP márkaszervizt, és ők adnak autentikus választ!
( A tippem az hogy nem. Ez egy olcsó laptop, ami 99.99% hogy integrált VGA-van szerelve.)
Van az 100 is...
Ebben a gépben nincs dedikált videókártya.
Cserélni nem lehet és sem hely, sem csatlakoztatási lehetőség nincs a gépen belül egy videókártyának.
Külső videókártyát lehet esetleg hozzá vásárolni.
Ha a biosban rendelkezésre állnak a szükséges mikrokódok és az alaplap tápellátása elbírná a 6W helyett 15W TDPjű procikat akkor szerintem lehetne - csak egyáltalán nem érné meg.
Egy jobban felszerelt elektroműszerésznek nem téma kirántani az alaplapot, "leforrasztani" róla az APU-t és ráforrasztani egy Ryzen 3 3300U-t. A gond inkább azzal van, hogy külön ilyen procit nem nagyon lehet beszerezni, alaplapokkal együtt pedig 200$ körül megy. Innentől meg gazdasági totálkár a művelet, olcsóbb venni egy új laptopot 150-ért és ezt eladni :D
Laptopokban a videokártya csere 7-8 szorosa szokott lenni egy új laptopnak.
Gyakorlatilag ilyet csak adatmentésnél csinálunk amikor titkosítás miatt eredeti hardverrel kell indítanunk.
Tudom, hogy telejesen hiábavaló a kérés, de azért felteszem, hátha....
A szorgalmas lepontozók kifejtenék néhány mondatban, hogy mégis hogyan képzelik a videokártyacserét egy legalja laptopban?
ma 07:31
Ezt a kérdést már is feltettem párszor, más kérdéseknél, de sosem jött válasz. Mára már feladtam hogy megfejtsem a frusztrált, értelmi-deficites kényszeres lepontozók mentális mozgatórugóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!