Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen 24'-es monitort vegyek?

Milyen 24'-es monitort vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni akár tapasztalatok alapján, hogy melyik monitort lenne érdemes játékra megvásárolni.?

Nagy zavar az. hogy az árukeresőn nézegetem a monitorokat, és bezavar, hogy a legtöbb helyen 1-ms válaszidőt írnak, de ha rá kattintok a boltra, akkor az 1 ms-ből 4 ms-lesz. Nem mind1 hogy MPRT vagy GTG. Az a baj, hogy a leg több helyen MPRT-t írnak, pedig a GTG sem elhanyagolható. A GTG-t nagyon sok helyen, sőt még egyes gyártók oldalán sem tüntetik fel.

Itt vannak a monitorok amiket nézegettem:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Ezzel az a bajom, hogy G-SYNC-es, és nem biztos hogy támogatja a FreeSync-et. A legtöbb monitor ami FreeSync-es, támogatna a G-SYNC-et is, vagyis használható.

Van még több monitor is amit nézegettem, csak gondoltam kiemel hármat belőle. Mindenképp 24'-es monitort szeretnék. 6700 XT-s karim van!

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszait, és a segítséget!

#MPRT vagy GTG
2022. nov. 27. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak akkor van értelme a 144Hz monitornak (vagy a nagyobb felbontásnak), ha minden játékban minden körülmények között ki tudod használni. Nekem 1080p 165Hz a monitorom, RTX 3070 mellett. Valahol 120, 100, 80, vagy éppen 60 FPS-em van, ettől még nem kell erősebb kártya, mert sok-sok játékban ki lehet használni. QHD-ban már simán tudsz használni FSR-t a több FPS érdekében, de ha kicsit lejjebb veszed a grafikát, még mindig jobb lehet.

2022. nov. 30. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Én azért javasolnm, hogy még adj 1 gondolkodásnyi időt a 2k-nak, mert sokkal jövőállóbb lesz a konfigod.
2022. nov. 30. 18:39
 13/16 A kérdező kommentje:
8-as! Köszi, szerintem ASUS VG249Q-t fogom megvenni. Erre külföldi oldalakon is rengetek pozitív vélemény van. Az EMAG-on is 98% os pozitív vélemény van róla 35 értékeléssel ami döntőjellegű lehet. Még nem döntöttem el, de szerintem ez lesz. Megvárom a BF-t hátha valamelyik drágább, jobb konstrukciót le akciózzák.
2022. dec. 1. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Most volt múlt hét pénteken, úgyhogy van még 358 napod. ;)

2022. dec. 1. 14:18
 15/16 A kérdező kommentje:
És tényleg! ÁÁÁÁÁ
2022. dec. 1. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Vedd meg az ASUS VG249Q-t, vagy ha 1440p, akkor ASUS VG27AQ1A. :)
2022. dec. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!