Milyen 144hz monitort vegyek ár/érték arányban?
Figyelt kérdés
LG 24MP59G-P gondolkodtam eddig. Ezt még kb egy fél éve néztem ki, szóval kíváncsi vagyok azóta lehetne e jobb. A gépem nem a legerősebb, de már így is futnak az fps játékok 150 felett, (lol, valorant, csgo, rimworld). Nem tudom mi a különbség a képernyők között, elvileg ennek csúnyább mint a drágább kategóriákban. Csak 1080p be keresek. Gondolkodtam használtan is, de kicsit félek tőle. Köszönöm a válaszokat!2022. júl. 30. 15:54
1/1 anonim válasza:
LG 24MP59G-P nem tud 144 Hz-t.
Nyugodtan vegyél egyébként 165-öset, nem kerülnek sokkal többe. Ott van mondjuk az Acer Nitro VG240YSbmiipx, az nem volna jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!