Gublug kérdése:
Még érvényes az, hogy minél nagyobb a monitor annál drágább?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy természetfilmeket szeretnék szobafal nagyságú, vagy némileg kisebb méreten nézni.
Lehet az az olcsóbb megoldás ha veszek 12 olcsóbb monitort és összekötöm őket?
Van akinek van erre jó ötlete?
2022. nov. 24. 20:02
1/9 anonim válasza:
Én inkább 4K lézerprojektort vennék. Olcsóbb, mint 12db monitor, homogén a képe és egyszerűbb a képkivezérlést megoldani. 100-130 collt gond nélkül tudsz vele csinálni.
2/9 A kérdező kommentje:
Aztabüdös. Ez tök jó. Köszönöm szépen!
2022. nov. 24. 20:21
3/9 A kérdező kommentje:
X,D de ezek kutya drágák :D De azért az ötleted kiváló volt!
2022. nov. 24. 20:28
4/9 anonim válasza:
Mert 12 db monitor olcsó??
Vagy egy több méteres tv?
Nameg a képminőség sem mindegy. Normálisat csak OLED-ben kapsz, annak meg tényleg milliós áraik vannak ilyen méretben. Vagy nem kapható..
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Hát egy 24colos monitor ma már 50k. 12db lenne 600ezer.
7/9 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek. Én régebbi béna monitorokban gondolkodtam - azért mert nem értek hozzá. Megláttam egy 4K-s természetvideót a YT-on és arra gondoltam, hogy hogy lehetne nagyban nézni a falon levő festmények helyett.
Mindenkinek köszönöm a kommenteket, megértettem és már jobban átlátom a lehetőségeimet.
2022. nov. 24. 20:59
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem egy 65" TV már elég nagy. És az "csak" 200ezer.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infót.
2022. nov. 26. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!