Hogyan tudnám hangosabbá tenni a hangot egy PC-n?
Nem tudom miért, de valamiért nagyon halk a gépem. A hátsó line out-ot használom egy 1m hosszú hosszabítóval, de nem a hosszabító az oka, mert ha közvetlen dugom rá a fejhallgatót, akkor is halk. Több fejhallgatóval is kipróbáltam, szóval nem azzal van a gond (meg eleve telefonon pl. hangos is). Az elöl lévő kimenet nem működik, szóval azzal nem tudom kipróbálni.
Hogyan tudnám hangosabbá tenni?
A fejhallgatóhoz kell fejhallgató erősítő is, ami sok integrált hangvezérlőben nincs, ezért halk fülessel.
A hangkártya programjában nem tudsz hangerőn állítani?
Windows 10?
Először megpróbálnám az audio chip gyártói vezérlőprogramját (driver) telepíteni.
Ehhez meg kellene tudni az alaplap vagy a chip pontos modellszámát. (esetleg hardverazonosítóját)
Pl. rendszerinformációs/diagnosztikai programok:
stb.
A kiolvasott modellszám alapján rákeresni a rendszernek megfelelő audio driver-re. (ha nincs találat, akkor hardverazonosító alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!