Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám hangosabbá...

Hogyan tudnám hangosabbá tenni a hangot egy PC-n?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de valamiért nagyon halk a gépem. A hátsó line out-ot használom egy 1m hosszú hosszabítóval, de nem a hosszabító az oka, mert ha közvetlen dugom rá a fejhallgatót, akkor is halk. Több fejhallgatóval is kipróbáltam, szóval nem azzal van a gond (meg eleve telefonon pl. hangos is). Az elöl lévő kimenet nem működik, szóval azzal nem tudom kipróbálni.

Hogyan tudnám hangosabbá tenni?

2022. nov. 23. 18:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és használtan vettem a gépet, így fogalmam sincs, hogy gyárilag ez-e a max hangerő, de gyanítom nem. Az alaplap MSI MAG valami, de pontosan nem tudom.
2022. nov. 23. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:

A fejhallgatóhoz kell fejhallgató erősítő is, ami sok integrált hangvezérlőben nincs, ezért halk fülessel.

A hangkártya programjában nem tudsz hangerőn állítani?

2022. nov. 23. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Külön programja nincs, a hangnál csak annyi van, hogy "High Definition Audio Device", de mindenhol minden a maxra van tolva.
2022. nov. 23. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
milyen fejhallgató?
2022. nov. 23. 19:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Sony MDR-V55, de nem ezzel van gond, mert mondom telefonnal jó hangos.
2022. nov. 23. 19:35
 6/6 CspCsj ***** válasza:

Windows 10?

Először megpróbálnám az audio chip gyártói vezérlőprogramját (driver) telepíteni.

Ehhez meg kellene tudni az alaplap vagy a chip pontos modellszámát. (esetleg hardverazonosítóját)

Pl. rendszerinformációs/diagnosztikai programok:

[link]

[link]

stb.

A kiolvasott modellszám alapján rákeresni a rendszernek megfelelő audio driver-re. (ha nincs találat, akkor hardverazonosító alapján)

2022. nov. 23. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!