Kicsit hangosabb a fejlhalgatóm jobb oldala van olyan eq program androidra amivel lejebb halkithatom a jobb oldalt, hogy ezáltal egyenlő legyen a hangerő?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 19:17
1/5 anonim válasza:
Vedd fel fordítva, akkor megfordul a halksága is? Más fülessel is ilyen, illetve ez a füles más eszközzel jól szól?
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom eldönteni hogy a zene ilyen vagy a füles csinálja más fulesel is hallom egy konkrét zenénél a különbséget de sokkal nehezebben vehető észre csak akkor ha rá koncentrálok más eszközzel még nem próbáltam de mindjárt megpróbálom fordítva
2021. ápr. 28. 19:33
3/5 anonim válasza:
Az ilyesmi nem egyértelmű, mert halláskárosodás is lehet, nem csak a füles hibája. Ha fordítva veszed fel, akkor a bal oldal lesz hangosabb a te esetedben, ha ugyan úgya jobb a hangosabb, akkor hallásvizsgálatra kell menned.
5/5 A kérdező kommentje:
Megfordítotam és most ugyanúgy jobb oldalt hallom hangossabnak😮
Szóval ha ez halláskárosodás akkor még vissza fordítható?
Egyébként van egy Xiaomi airdotshoz pro 2 fulesem ott nemigazán tűnt fel ilyesmi a kérdésben lévő füles meg egy Kingston hyperx Cloud stringer és tegnao le vettem
2021. ápr. 28. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!