Funkcióbillentyűk (hangerő, fényerő) és Fx billentyűk felcserélődése, átállítása?
Figyelt kérdés
Most kaptam vissza szervízből a laptopom (Lenovo Ideapad 330s) és a funkcióbillentyűkkel van gondom:
Eddig a hangerőt, fényerőt, stb funkciókat az Fn+Fx (x= 1, 2, 3...) gombkombinációval lehetett használni, míg ha a Fn gombot nem nyomtam le sima F1, F2, F3 gombként viselkedtek. Na most ez megfordult, és hogy az F3-at elérjem például, meg kell mellé nyomni a Fn gombot. Ezt szeretném visszacsinálni/ megfordítani.
Remélem érthetően fogalmaztam meg, és a válaszokat előre is köszönöm!
#funkcióbillenytű
2020. aug. 18. 20:42
1/1 Tarkumi válasza:
Ezt a laptop BIOS beállításaiban tudod átállítani.
Bekapcsoláskor az F2 (vagy Fn+F2) gombot kell nyomkodni hogy belépjen a BIOS-ba (itt bővebb információ van: [link]
A BIOS-on belül pedig a Configuration fülön a Hotkey Mode lehetőséget kell átállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!