Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Barebone Számítógépekről mi a...

Barebone Számítógépekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

ma pont egy ilyen gép került hozzám ingyen

[link]

furcsa hogy mennyinél tart a licit már,az emberek ezért pénzt adnak

2022. nov. 19. 21:38
 1/2 A kérdező kommentje:

pontosan ugyanez a gép van nállam külsőre és belsőre is

[link]

2022. nov. 19. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

Nekem sosem tetszettek a barebone-ok, főleg ebben a korszakban. Egyáltalán nem foglalt kevesebb helyet (alapterület kb ugyanakora), cserébe mindenhol korlátozott, és drágább is.

Jobban járt az ember egy laptoppal 😃

Manapság már azért más... a laptop alapú asztali gépekkel versenyeznek, jóval kisebbek, asztalon elfér, némelyikben közepes grafika is lehet akár. Persze az árazás most is magas, és a laptop jobb vétel lehet...

Most erről a konkrét modellről nem igazán lehet elmondani semmit. Az a Tomb Raider változat nagyon állat, és egy retro gyűjteménybe nagyon beleillik. Ez a sima változat nem igazán... nem látok benne semmi nagyon korra jellemzőt, semmi egyedit, sem dizájnban, sem alkatrészekben.

ha az én gépem lett volna, akkor a személyes érzelmi kötődés miatt megtartottam volna. Így kukázott gépként nem igazán tudom mit kezdhetnél vele. De persze, ha elfér a gyűjteménybe, akkor őrizd meg. A videokari nem jó semmire, de ha azt cseréled, akkor már lehet nyomatni 2003-2004-es gamékat rendesen.

2022. nov. 20. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!