Laptophoz lehet SIM kártyát csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Nem az olyan gépekre gondolok, amikbe alapból van SIM kártya foglalat, ugyanis azt tudom, hogy olyanból nem sok létezik, hanem valami olyan megoldásra, aminek a segítségével külsőleg csatlakoztathatom a SIM kártyát. Tehát egy USB-s adapterre gondolok, amibe bele megy a SIM kártya, és bedugom a laptopba, és megy a mobilnet. Mert ha van, akkor vennék egyet, mert soha nem lehet tudni, hogy mikor jöhet jól egy ilyen. A hotspotolás eléggé szereti a telefont meríteni, meg melegszik is tőle, pláne ha nagyobb adatforgalmat generálok, szóval azt csak végső esetben csinálnám, cserébe lenne két feltöltőkártyám, az egyik, a mostani, amit használok hívásokhoz, munkához, meg mindenhez, amire nem veszek mobilnetet, vagy csak nagyon max valamilyen maraton csomagot, hogy Messengeren mindig elérhető legyek, a másik pedig az, amin aktív a korlátlan mobilnet, ami viszont az adapterben helyezkedik el, az adapter pedig a laptoptáskában, és amikor kell, akkor csatlakoztatom. De a kérdés, hogy egyáltalán létezik-e ilyen eszköz, és hol tudok venni ilyet?2022. nov. 19. 10:55
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, Telekomos vagyok, és köszönöm a válaszod!
2022. nov. 19. 11:08
3/4 anonim válasza:
Ma már nem érdemes ilyen sticket venni, amikor a mobilok is képesek netmegosztásra, én usb-n keresztül osztom meg és nem melegszik.
Ha nem akarod a mostani mobilod ezzel nyúzni, akkor egy, már használaton kívüli, 4Gs mobil is jó.
4/4 anonim válasza:
"SIM kártya foglalat"
NE keverd a dolgokat! Ezt chipkártya olvasónak nevezik, de önmagában legfeljebb az SMS-ek olvashatók le vele a kártyáról. Nincs benne rádió. Nem kommunikál semmivel.
Egyébként pár ezerért kapható, régen a mindigtv előfizetői kártya olvasására használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!