Nem fér be az első PCIe slotba a GPU, hogy oldhatnán meg?
Figyelt kérdés
Sajnos mikor raktam össze a konfigot anno nem figyeltem, hogy ehhez az alaplaphoz egy Noctua NH-D15 nem a legjobb párosítás, mert nem fog beférni a GPU az 1-es slotba, maradt a kettes, de ott meg nem adja le azt a teljesítményt a kártya elvileg. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani a leghatásosabban? Alaplap marad, max a hűtő csere játszik de akkor AIO kell, viszont a CPU az egy i7-12700k szóval nem tudom melyik kéne hozzá ami hűti is hasonlóképpen jól, mint a jelenlegi. Köszönöm.2022. nov. 18. 06:08
2/2 anonim válasza:
Sok házba lehet venni vertikális gpu holder-t, elő van készítve nekik a hely. +a pci-e riser. Ezek packban kaphatóak általában, a házra szabva egyedileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!