CD-RW, DVD-RW többször írva mennyire megbízható? (bővebben lent)
Verbatim CD-RW és DVD-RW lemezeket vettem még régebben, hivatalos, megbízható helyről, tokban voltak, egyenként csomagolva, fóliázva.
Tapasztalat: másodszor-harmadszor adatot írva rájuk már "nem olvasható vissza az adat" (legalábbis CD-RW esetén tapasztaltam most ezt).
Ez mennyire általános?
22/
Tévedtél. Kipróbáltam. Bedugtam Linux Mint mellé egy második billentyűzetet is. Nem kért semmit, simán azon is lehetett gépelni. Erről ennyit.
Ezt írtam korábban:
"Tudok operációs rendszert, amely védekezik ez ellen (is), már amennyire tud. :)"
Előző hozzászólásban ezt írtad:
"Tévedtél. Kipróbáltam. Bedugtam Linux Mint mellé egy második billentyűzetet is. Nem kért semmit, simán azon is lehetett gépelni. Erről ennyit."
Szívesen leírtam volna annak az operációs rendszernek a nevét (pár éve alkották és folyamatosan fejlesztik), amely ezt a biztonsági modellt tudja, de ezekután nem fogom leírni, mivel szándékosan félre lettem értelmezve, hogy önigazolást nyerj. Mivel semmilyen Linuxot nem neveztem meg.
Sőt, USB killer is létezik, ami úgy néz ki, mint egy pendrive
CD killer nincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!