Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a lentebb...

Mi a véleményetek a lentebb látható konfigról? Legfőképp 2k-4k felbontásra venném.

Figyelt kérdés
[link]
febr. 17. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit akarsz spórolni rajta, de a lap is eléggé túlárazott, prociból ugyanolyat kapsz OEM-ben, SSD-t is kapni minimálisan rosszabbat (a gyakorlatban észre se fogod venni) közel féláron. Így 999 ezerre levittem. Jó, így kelleni fog egy hűtés is, de az max egy tizes, ha nem tudod átvinni a meglévőt.
febr. 17. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Na azt nem láttam, hogy volt benne vízhűtés. Lecseréltem egy komolyabb léghűtésre és máris csak 962 ezer.
febr. 17. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólóhoz annyit adnék hozzá hogyha nem tudod hogyan kell összerakni, akkor ni Ipontól vedd hanem pl PCX-től pár 10 ezrest lehet így spórolni.
febr. 17. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!