Mennyire kockázatos noname kínai alkatrészekből összerakni egy PC-t?
Figyelt kérdés
Összeállítottam magamnak egy PC-t egy webshopban úgy, hogy szűrésnél megadtam részletesen minden alkatrésznél a fontos paraméterteket, elrendeztem ár szerint, és kiválasztottam a legolcsóbbakat.
A memória, az SSD, a táp, és a VGA mind ilyen noname (gondolom kínai) márkák, amikor sosem hallottam. Merjem megvenni ezeket?
2022. nov. 11. 18:20
11/12 anonim válasza:
Mi számít nonamenek? Szó szerint valami hulladék semmilyen márka, vagy ázsiai belpiacos? Nálunk pl. a Yestonról hírből sem hallottak, de az egy Gigabyte*/Asus/MSi szintű belpiacos márka, ott alap, hogy ismerik
12/12 anonim válasza:
Egy SSD max lassabb, a VGA max hangosabb lesz, ha olcsó, na bumm. A táp az, ami viszont necces. Ha minden máson spórolsz is, legalább az legyen megbízható darab, mert a szar noname az egész PC-t tönkreteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!