Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eaton 5e 850i szünetmentes...

Lali51 kérdése:

Eaton 5e 850i szünetmentes tápegységen hogyan tudom megszüntetni a csipogást?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Bedugod a fali konnektorba...
2022. nov. 5. 23:22
 2/8 P.O.C. ***** válasza:
Ha akkor sípol mikor a be van dugva és fel van töltve, akkor túlterhelt legalábbis a kézikönyv szerint.
2022. nov. 6. 03:22
 3/8 elistvan ***** válasza:
Nincs rajta hátul egy leoldó kapcsoló vagy benyomható gomb? Túlterhelődött.
2022. nov. 6. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha USB-s, akkor a programban ki tudod kapcsolni. Ha nem USB-s, akkor sajna sehogy. Esetleg a benne lévő pittyegőt lecelluxozod hogy halkabb legyen, vagy feltöltöd hotglue-val.
2022. nov. 6. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
(Ja és én csipogás alatt azt értem ha elmegy az áram és ő táplálja, ekkor csipog. Lehet túlterhelődéskor is)
2022. nov. 6. 07:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha elmegy az áram akkor csipog,usb-s ,amelyik programot telepítettem azt írja ki hogy nem csatlakozik.Régen màr sikerült kikapcsolni,csak valamiért vissza kapcsolt.Már nem emlékszem melyik programmal.Szétszedtem nem találtam benne mi csipog.
2022. nov. 6. 11:31
 7/8 A kérdező kommentje:
2 kábellal is próbáltam.
2022. nov. 6. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon instabil az USB kapcsolat, gyakran eldobja. Próbáld meg újratelepíteni, dugdosni a kábelt mind2 végén, a lényeg hogy egyszer csatlakozzon és átállítsd, onnan kezdve megjegyzi, nem kell a kapcsolat és program.
2022. nov. 6. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!