Szünetmentesre lehet elosztót kötni?
Figyelt kérdés
1200 wattot tud, ha a gép éppen max fogyasztással megy (ritka, csak teszt alatt) akkor sem használ 700 wattnál többet. Rá van kötve még a router, monitor stb. De vettem most egy aktív usb elosztót de már nem fér rá. Elvileg simán elbírná (sőt, ha a tv-t is rákötném azt is elvileg lazán bírnia kellene (de nem fogom amúgy!)).
Ki próbáltam egyébként de utána hallottam sercegni a konnektorban az áramot meg a szünetmentesben is.
Aztán levettem az elosztót de utána is hallottam sercegni a konnektort meg a szünetmenteset. Persze gyorsan átraktam másik konnektorba. Az nem serceg.
Most vagy nagy véletlen hogy éppen akkor ment ki a konnektor, vagy a szünetmentesre kötött T elosztó tette tönkre.
2022. júl. 12. 23:26
1/3 anonim válasza:
Bírnia kéne. Így távolban az egyetlen biztonságos tanács amit adhatunk, hogy nézesd át a villanyszerelővel a lakást, de legalább az adott helyiséget.
2/3 anonim válasza:
(Ha bedugáskor van egy pillanatnyi szikra, az önmagában nem gond)
3/3 anonim válasza:
A terhelhetőségig rákötheted az elosztót. Itt inkább a konnektor hibás, keress egy villanyszerelőt és nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!