Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szünetmentes táp működés...

Pusisz kérdése:

Szünetmentes táp működés közben nagyobb fogyasztóval csipog és leáll. Szám. Gép plussz ugyanarról az elosztóról Pl. :egy hajszárító. (Powercom 800va) Az aksi jó. A másik kérdés, hogy a LOAD LEVEL 5-6% körül van. Mennyinek kellene lennie?

Figyelt kérdés

2015. jan. 7. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ó nem mondod hogy nem visz el egy 800w-os hajszárìtót? Bammeg te kevered a szünetmentes tápot az aggregátorral, azt egy 300w-os gèpre terveztèk arra a 10 percre mìg nincs áram. Mèg szèp hogy leáll.
2015. jan. 7. 10:09
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Load level - töltés szint

Talán nem 100% on kéne leni?

Menyit birja pc -d nem birja semedig?

2015. jan. 7. 10:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet hogy hülye vagyok hozzá, Ti meg agysebészek, de használható választ nem nagyon sikerült írni.

1. A szünetmentes akkor is csipog és leáll, ha kap közben hálózati feszültséget! Nem aksiról akartam használni...

2. A PC áramszünet esetén kb 10 percig meg se libben, addig kényelmesen le lehet állítani.

A Battery level, azaz a töltöttségi szint 99%

Szóval mennyinek kellene lennie a Load levelnek, és ha sokkal többnek, akkor mi lehet a gond?

2015. jan. 7. 10:58
 4/5 Lajos54 ***** válasza:

A készüléken fel van tüntetve, mekkora teljesítmény leadására képes. Ezt VA-ben adják meg. Ennél nagyobb terhelést akkor sem bír el, ha hálózatról működik. Bizonyára a túlterhelést jelzi a csipogással, és az önvédelem miatt kapcsol le.

A Load Level normál körülmények között 5-6 %-on szokott lenni.

2015. jan. 7. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt választ. Ilyesmit vártam. Ment a zöld kéz.
2015. jan. 7. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!