Windows 10 telepítő nem működik, HDD partíció probléma?
Attól tartok nem értitek pontosan. Particiót kitöröltem, de nem megy tovább, mert a fenti hibaüzenetet adja ki. Volt hogy már átkonvertáltam gpt-re meg töröltem partíciót, de nem RENDSZERKÉNT akarja létrehozni. Az van odaírva a lemezre, ahová szeretném letelepíteni a windowst:
" 1. Meghajtó szabad területe"
És nem tudom létrehozni. És azért mondom szokatlan mert amúgy 0. Mrghajtónak kéne megjelölve legyen, nem 1-nek.
A win10 tiltakozik az ellen hogy hdd-re akarod telepíteni.. :D
(SSD-t szeretne)
Illetve véletlen nem legacy módon bootoltál a telepítőre?
Amúgy ha legacybe lenne akkor mbr-be kéne mennie, vagy ha Uefl-be akkor gpt-be. Konvertáltam azt is, de sehogy se. Itt az a hiba, hogy "A windows nem telepíthető erre a lemezre. Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg róla, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében."
Pedig a lemezt is IDE-AHCI módban variálgattam, és ígyse
Vezérlőpult> Frissítések és biztonság> Helyreállítás> Gépalaphelyzetbe állítás(KEZDÉS)> Minden elem eltávolítása.
Érdemes lehet minden szart kihúzni a gépedből amikor új Windows telepítesz csak az egér és a klaviatúra legyen bedugva. Semmi kamera, gamepad, kormány, USB vibrátortöltő, ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!