Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen laptopot...

Szerintetek milyen laptopot vegyek? (többiért katt)

Figyelt kérdés
Idén lettem első éves egyetemista, új városban és mivel odaköltözöm nem szivesen vinném magammal az asztalai gépemet. Egy olyan laptopot szeretnék venni(újat), ami megbízható, jól működik. Mivel fogorvosira kerültem be ezért nem túl sok mindenre fogom használni, de azért mégis kell. Melyik márkát ajánlnátok?Ha az összegre is kíváncsiak vagytok(bár szerintem abszolút lényegtelen) akkor olyan 300-400 USD körül mozogna a keret. Válaszaitokat előre is köszönöm.
2010. szept. 27. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a Dell-t ajánlom, bár azt nem kapsz újonnan ennyiért.

Nekem két laptopom van, mindkettő Dell, az egyik már 7 éves, de még mindig tökéletesen működik, pedig én is használtan vettem 4 éve. Csak már nem bírja a programokat, amiket használok, de internetezésre tökéletes. A jelenlegi most lesz két éves, ezt is használtan vettük 70 ezerért. Szintén teljesen jó.

Ezek nem "divatlaptopok", egyszerűek, csak azt tudják, amire valóban szükségem van. Viszont eszméletlen, mit kibírnak, az előző gépem rendszeresen szuperált pl. reggelizőtálcaként is és vetette már rá magát öngyilkos halam is a billentyűzetre.

Az az egy baj, hogy ezek drágábbak, mint a hasonló képességű egyéb márkák, így újonnan tuti nem kapsz ennyiért :( De használtan is megéri szerintem, lényegesen hosszabb az élettartamuk és többet bírnak, mint az olcsóbb márkák.

2010. szept. 27. 23:30
 2/6 bp1985 ***** válasza:
Acer (2009-es év legjobb laptopja), Asus. Dellek sem rosszak, bár ott a nevet is meg kell fizetni. Esetleg lenovo-t találsz ilyen árba még. De pl egy Asus k51 bőven elég neked, és az nem rossz gép.
2010. szept. 27. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:

én meg nem azt mondom, hogy a márka számít, hanem sokkal inkább a Szériadarab, a TÍPUS!

minden gyártónak vannak jó és rossz szériái egyaránt, még az applenek is. Ezért egyértelműen nem lehet azt mondani, hogy a dell a jobb, mert látni náluk nagyon szarul tervezett darabokat is. Mint bármely más gyártónál.

Ezért azt javaslom, írd össze milyen paraméterek a fontosak, és ezt keresd a termékekben. Majd a kiválasztott termékekről böngéssz angol fórumokat, ahol sokminden kiderül az adott széria előnyeiről és gyengeségéről.

2010. szept. 28. 00:03
 4/6 anonim válasza:
Én a HP-t ajánlom.
2010. szept. 28. 00:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Ami az árat illeti ez csak egy megközelítő ár viszont az amerikai black friday-en szeretnék venni(aki ismeri ismeri az tudja, hogy miért, aki nem az nem). Azzal a válaszolóval is egyet értek, hogy a széria számít. Viszont egy olyan márkánál ami jobb minőségű ott nagyobb az esély, hogy jó szériát vásárolsz. Köszönöm a válaszaitokat. még nézegetek a piacon is, hogy mi van és aztán meglátjuk, hogy mit hoz a jövő:)
2010. szept. 28. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem játékra akarod, hanem internet+munka, bemész a TESCO-ba, és már 100.000 Ft.-ért tudsz venni.

Érdemes elmenned pár szakboltba, ott is találsz magadnak neked valót.

De akár még egy netbook is kiszolgálna, ha nem kell nagyméretű kijelző, és vékony ujjaid vannak (bár az tényleg alapgép).

Pár link laptopokról:

[link]

[link]

[link]

netbookok:

[link]

és a teljesség igénye nélkül:

[link]

remélem, találsz magadnak megfelelőt.

:-)

2010. szept. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!