Hogyan tudom egyszerre a hangszóróról és headsetről játszatni a zenét?
Utcazenész vagyok és gyakran játszom úgy, hogy bluetooth hangfalon megy a kíséret amire rájátszom a magamét akusztikus hangszerről. Rendszeresen fennálló probléma, hogy ha esetleg olyan helyen zenélek ami visszahangosabb vagy zajosabb, akkor nem hallom eléggé a kíséretet a saját hangerőmtől és emiatt vagy teljesen szétcsúszik az egész, vagy baromi nehéz követni, hogy most éppen szinkronban vagyok-e vele.
Erre nagyszerű megoldás lenne, hogy ha az egyik fülembe egy bt fülest dugnék, ahol ugyanazt hallanám, mint ami a hangfalon megy.
Rákerestem neten, úgy tűnik lehetséges a megoldás, de nem mindegyik eszköz képes erre. Nekem iPhone XS-em van, és amivel próbálkoztam az egy JBL GO hangszóró ( [link] illetve van egy Marshall Monitor II ANC fejhallgatóm ( [link] - de ezekkel nem működött a dolog.
Vennék új eszközöket amivel ezt meg lehetne csinálni, viszont ahhoz nem találtam leírást, hogy honnan fogom tudni, hogy melyik képes rá és melyik nem? Állítólag az iPhone XS képes rá, ez a Marshall is elég új cuccnak tűnik (Bár nem ezt akarom majd az utcán használni) úgyhogy feltételezem a JBL miatt nem működik a dolog, mert az szerintem elég régi kiadás lehet, régóta van meg.
A válaszokat előre is köszönöm!
1.: sajnos a hangerővel nem tudok játszani, mivel az az alaphelyzet minden esetben, hogy a hangfal maxon van. És sokszor hiába lenne hangosabb, a visszhang megzavar
Fura hogy ez ennyire megoldhatatlan.. 21 században már annyi minden működik, ennél 6000x bonyolultabb dolgok is.. de mindegy lehet hogy akkor mégis egy hangosabb hangszórót kell vegyek.
2.: elgondolkodtató ötlet, majd megnézem, hogy milyen lehetőségek lennének egy ilyen perspektívából
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!