Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valóban annyira szar egy 1-2...

Valóban annyira szar egy 1-2 éves tv hangszórója, hogy mellé még egy soundbart is kéne venni, ami a tv árának kb harmada?

Figyelt kérdés

2022. szept. 20. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint a kamerás mobil. Attól, hogy egy telefon tud fényképezni, nem lesz olyan a kép minősége, mint egy nagy szenzoros tükrös géppel csinálva. A tévé fő képessége a képmegjelenítés. Egy hangsugárzónak pedig a hanglejátszás. Egymással összehasonlítva természetesen a hangsugárzóval lesz jóval magasabb a lejátszott hang minősége, és ahhoz képest a tévé már szarul szól, ha megszokod a jót.

Az sem mindegy hogy milyen árkategóriáról van szó, a belépő szintű legolcsóbb tévékben a hang minőségére sem jut annyi előállítási költség, van aminek tényleg zavaró dobozhangja van.

2022. szept. 20. 20:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Samsung UE55TU7092 erről a tv-ről lenne szó. Gondolom egyértelműen jobban kijönnek a hangok a soundbarnál, mint ennél, de akkor is "kézzelfogható" az eredmény, ha nem ordítatom a tv-t?
2022. szept. 20. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem LG/Samsung tévéről lenne szó, vehetnél sima aktív hangszórókat is.
2022. szept. 20. 20:59
 4/10 A kérdező kommentje:
de így, hogy samsung nincs értelme annak. Tehát a min egy 30-40ezres soundbar
2022. szept. 20. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán megteszi egy Bluetooth hangszóró is.
2022. szept. 20. 21:12
 6/10 A kérdező kommentje:
JBL? az van szerencsére egy ☺ (JBL Flip Essential ) ennél sokkal jobb minőséget a soundbar úgy se tudna, gondolom így vaktában
2022. szept. 20. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, bár hosszabb távon én konnektorost használnék.
2022. szept. 20. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 5.1 erősítőm van, 12 éves, optikán csatlakozik

A hangszórók pedig 20+ évesek.

Tehát azt a nyamvadt soundbart csak egyszer kell megvenned, és jó 20+ évig. A TV-t meg 5-8 év múlva lecseréled, mert új konzol, foci VB, 3D anyámkínja

2022. szept. 20. 23:33
 9/10 A kérdező kommentje:
8- a kérdés már csak az, hogy számottevően jobb egy soundbar a fentebb írt jbl-hez képest? (nem hangerőben, hanem minőségben, mert nem akarom ordítatni)
2022. szept. 21. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2019-es LG 4k tv-m van és meglepődtem rajta, hogy milyen jól szól. 2x10W DTS-t tud, rengeteg filmet nézek és eszembe sem jutott, hogy vegyek hozzá pluszba soundbart
2022. szept. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!