Ez jó elgondolás a laptopom javítására?
Nem értek hozzá sokat, de minél olcsóbban meg kellene oldanom ezt a dolgot.
HP HP 255 G7 Notebook PC laptopom van.
Tönkrement az akkumulátorja, csak akkor tölt, ha ki van kapcsolva a laptop, és gyorsan merül. Olvastam, hogy idővel elhasználódik, megnéztem és már kevesebb mint 50%-al tud tölteni mint eredetileg.
Ilyen akkumulátor van benne.
Kicsit lazán van benne a dugó, könnyen kiesik, de mégis tölti (gyanakodtam rá h a csatlakozóval és/vagy a töltővel is baj van, de ezek szerint akkor nincs, hisz tölti, csak amikor a gép is be van kapcsolva és úgy dugom be akkor SEMMIT nem tölt, meg se mozdul a százalék.)
A probléma akkor csak az akkumulátorral lehet, amit úgy lehet kicserélni hogy csak kiszerelem, berakom a helyére a másikat és minden oké lesz?
Én ezeket útközben olvastam és találtam meg, nem tudom mi az amikre nem gondoltam. Kérlek erősítsetek meg, vagy kérdezzetek ha úgy látjátok hogy valamit még fontos lehetne figyelembe venni.
Volt olyan is, hogy elkezdett beepelni mikor bekapcsoltam. Azt olvastam, az is az akkumulátor miatt van, hogy megakadályozza a gép hogy teljesen lemerüljön mert attól rossz lenne neki?
Köszönöm a segítségeteket.
Tönkremehetett a töltésvezérlő is. Nem tudni ennyiből
Nyilván egy csereakksival kiderülne ez is.
Ha szükséged van akkus használatra, akkor mindenképp cseréld, persze.
És ha már egyszer a gépben jársz, akkor ellenőrizd a tápcsatlakozót is, pasztázd újra a procit, takarítsd ki a ventilátort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!