Megeri lecserelni ezt az alaplapot msi vdh pro max b450?
Figyelt kérdés
Ket eves bolti garanciával tudtam vasarolni MSI MPG B550 GAMING PLUS alaplapot es 46 ezer Ft-ert az alzatol. A jelenlegi msi vdh pro max b450
és egy ryzen 5 3600, RTX 3060 gigabyte eagle 12gb, 32gb 4x8GB 3200mhz ram van benne. megeri lapot valtani ?
2022. okt. 16. 12:06
21/25 anonim válasza:
18-as írásra válaszolva: Minden játék más, ennyire egyszerű!
22/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszi a valaszt! Azert leirom, hogy tegnap sikeresen bedzereltem a lapot, teszteltem es a regihez kepest eg es fold a kulonbseg mindenben. Hofok, Fps rengeteget javult. Pl cod vanguardban Fps 180-210 kozott mozog highon. Hofok a procinal max 80. De az nagyon max es csak akkor ha tesztelem. Jatekok alatt 72 max.. ha azokra hallgatok akik azt mondtak, hogy ne csereljek lapot mert nem lesz valtozas most ezeket az elonyoket mind mind bukhatnam. Szerintem 46 ezer ft-ot boven megert ez a lap 2 ev garival ugy, hogy amugy 80ezer alatt nem talalok sehol :) Nem ertem ha segitseget ker valaki miert kell felrevezetni. A regi lapot meg ugy ahogy van dobtam a kukaba mertegy rakas....
2022. okt. 20. 11:37
23/25 anonim válasza:
Négyesnek: a ki nem fizetett rendeléseket a legtöbb helyen el sem kezdik feldolgozni a pénz beérkezéséig, és általában csak 3-5 napig tesznek félre egy példányt, ha ezidő alatt nem érkezik meg a befizetés, törlik a rendelést. Ha ilyen rugalmatlan lenne az online vásárlás, mint ahogy leírtad, a végrehajtók már kiégtek volna a sok munkától.
24/25 anonim válasza:
"Azert leirom, hogy tegnap sikeresen bedzereltem a lapot, teszteltem es a regihez kepest eg es fold a kulonbseg mindenben. "
Tehát kiderült amit a másik kérdésednél is írtunk: minden tök sz@rul volt beállítva, legalábbis rosszabbul mint a default settings az új lapnál. Más két sörért beállította volna neked, de ha így olcsóbb... :D
25/25 anonim válasza:
Ez nagy szívás. Az okos más kárán, a buta a sajátján, a hülye semmiből sem tanul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!