Megeri lecserelni ezt az alaplapot msi vdh pro max b450?
Figyelt kérdés
Ket eves bolti garanciával tudtam vasarolni MSI MPG B550 GAMING PLUS alaplapot es 46 ezer Ft-ert az alzatol. A jelenlegi msi vdh pro max b450
és egy ryzen 5 3600, RTX 3060 gigabyte eagle 12gb, 32gb 4x8GB 3200mhz ram van benne. megeri lapot valtani ?
2022. okt. 16. 12:06
1/25 anonim válasza:
Ha már megvetted akkor mi a kérdés? Továbbadd-e veszteséggel vagy berakd a gépedbe? Ezt nem vásárlás előtt kellett volna kérdezni? :D
Ha már megvan használt egészséggel.
3/25 A kérdező kommentje:
Meg nem vettem at. Eppen ezert tettem fel a kerdest.
2022. okt. 16. 12:21
4/25 anonim válasza:
Megrendeléskor fizetési kötelezettséged keletkezik, ha nem fizetsz jön a behajtó, lefoglalja a kocsidat, elárverezik és a maradékot visszaadják. (persze nem fog sok maradni belőle) :D
5/25 A kérdező kommentje:
Kifizettem mar :) De olyan jo, hogy a kerdesre kapok valaszokat.... Nem az volt a kerdes at-e vegyem hanem az, hogy meg e eri valtani. Esetleg ha olyan is irna ertelmes valaszt aki ert hozza es leirna, hogy miert eri meg es miert nem azt megkoszonnem. A jelenlegi lapom 3 eves ezt kihagytam.
2022. okt. 16. 12:55
6/25 anonim válasza:
Alapesetben nem váltanák, mert nem tud annyival többet, hogy megérje pluszban még a régitől is megszabadulni. DE ha már megvetted, mivel jobb lap, mindenképp megéri váltani és túladni a régin.
7/25 anonim válasza:
Msi vdh pro max b450 több mint elég a jelenlegi gépedhez, felesleges a csere.
8/25 anonim válasza:
Nyersz kb egy M2 foglalatot meg kicsit komolyabb VRM lesz.
9/25 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Csak azert gondoltam a cseret mert 46 ezer Ft-ert jo uzletnek talaltam a vasarlast. Arukeresoben 80 ezer ft-ert lattam es azthittem, hogy egy jo uzletet kotottem hosszutavra.
2022. okt. 16. 13:12
10/25 A kérdező kommentje:
Ha ugy dontok, hogy cserelek akkor mivel lesz jobb a gepem ? Stabilabb lesz ? En mint atlag felhasznalho veszek majd eszre különbseget?
2022. okt. 16. 13:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!