Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Leghamarabb mikorra jöhetnek...

Leghamarabb mikorra jöhetnek a 4nm-es vga-val szerelt laptopok?

Figyelt kérdés

És ezután kb. mikor fog felhasználói barát szintre esni az áruk?

Jövő év végéig van rá esély? Néztem az 1650 és a 3050 közötti különbséget, és eléggé brutális. Mármint a pár évvel ezelőtti állapotokhoz képest, amikor az Intel +1-2%-nyi teljesítménynövekedést kisajtolni...

2022. okt. 13. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

5nm-re gondolsz, felteszem.

Jövőre kell érkezniük már, természetesen ott is a felső kategóriától ondul. Februárig már szerintem lesznek bejelentések.

Árazás tekintetében én jóra számítok, mármint USD értékben. Az ellátási láncok úgyahogy rendben vannak, a bányászok sem viszik, nincs a laptookért őrült homeoffice láz sem... Forintban vishont lehet addigra már egymilliót kell számolni egy gyenge laptopra is 🤣🤣🤣🍊🍊🍊

2022. okt. 13. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:

"5nm-re gondolsz, felteszem."

Felteszem, hogy jobban képben vagy, szóval leírnád, hogy miért 5nm-et tüntetnek fel itt? [link]

Tehát akkor nem kell sokat várni. Nekem egy 4060-al, vagy esetleg 4050-el szerelt laptop tökéletes lenne. Gondolom ár/érték arányban sokkal jobb lesz, bár lehet csak az USA-ban, itthon nem a Forint miatt. Szóval lehet amennyivel többet nyújt, legalább annyival drágább lesz a valutánk miatt...

2022. okt. 14. 01:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!