Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítene, hogy milyen...

Valaki segítene, hogy milyen laptopot érdemes vennem?

Figyelt kérdés

Utolsó éves leszek az egyetemen, amire használnám az a szakdolgozatom megírása, beadandók megírása, Excel, Word, illetve az interneten szeretnék böngészni, miközben párhuzamosan Youtubeon zenét hallgatok...:D

Mind ezt lehetőleg hosszú töltési idők és lagg mentesen.

Viszont teljesen hülye vagyok a témához, és minél többet olvasok róla, annál elveszettebbnek érzem magam.

Az alábbi kérdésem lenne: konkrétan milyen processzorral érdemes laptopot venni?

Illetve ha konkrétan linkelnétek laptopokat amik jó választások lennének azt megköszönném!

A keretem 250 ezer forint lenne, de valamennyivel feljebb is mehetek ha megéri.

Illetve milyen márkát, HP, Levono stb?

Segítsetek kérlek, mert ehhez teljesen hülye vagyok :D

2022. okt. 10. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
6%

Dell Inspiron 3511 196.900 Ft

[link]

2022. okt. 10. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

[link]

OLED 😎

A lényeg, hogy 16GB RAM felett legyél, mert a chrome lapok zabálják a ramot

A lényeg, hogy a 2 magos 1115G4-et kerüld!!!

Ezek a jó procik:

1125G4, 1135G7, 1215U, 1235U

AMD 5300U, 5500U

Utóbbit ajánlom, ha megelégszel egy IPS kijelzúvel.

2022. okt. 10. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemre a Dell Inspiron 3511 laptopot több mint elég, arra a célra amit felírtál. Nekem ennél jóval gyengébb volt és teljesen megfelelt 5 évig.
2022. okt. 10. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

Az inspiron pont ugyanolyan szar, mint a lenovo, asus, hp belépő szintje. Ha már dell-t ajánlgatsz, akkor annak a márkának a vostro-tól felfelé van értelme, az kínál mínőségibb anyaghasználatot és garanciát.

Viszont az inspiront is szeretik drágábban adni a versenytársaknál, mert "dell", csak éppen semmi dell-es nincs egy inspironban.

2022. okt. 11. 06:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Amit írtál, arra megfelel egy 5+ éves használt üzleti laptop 100e ft környékén.

A "hosszú töltési idők és lagg mentesen." az internet kapcsolaton/wifi jel minőségen múlik. Ha veszel egy full extrás gépet és rádugod egy 5 mbit-es dsl kapcsolatra, az is akadozni fog.

2022. okt. 11. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!