Milyen laptopot érdemes vennem ezekre a célokra?
Amihez ragaszkodom:
- numerikus billentyűzet
- 15-16" körüli kijelző, ennél nagyobb semmiképp, mert nem férne be a táskámba :D
- matt/tükröződésmentes kijelző
- lehetőleg minél kevésbé legyen zajos
- 2-2,5 kilónál ne legyen nagyobb a súlya
- Windows 10 Pro kompatibilis
Munkára, kreatív célokra és játékra szeretném használni.
Munka: igazából ez semmi extra, fordítószoftver és ritkábban videóanyagok.
Kreatív: hobbiszinten csinálok kisebb grafikai munkákat és animációkat, illetve szoktam videókat is vágni. Grafikus táblám van, azzal meg vagyok elégedve és a továbbiakban is használnám. A rendereléssel eléggé szenvedni szokott a mostani laptopom, de ez egy 6+ éves, a maga idejében alsó-középkategóriásnak számító gép, szóval teljesen érthető.
Játék: a testvéreimmel és pár haverommal szoktunk rendszeresen együtt játszani online játékokat (pl. Among Us és mindenféle böngészős cuccok, szóval annyira nem komoly), vagy úgy, hogy egyikünk játszik valamivel és streameli a többieknek. Ezeket is jó lenne kicsit jobb minőségben csinálni :) Mostanában leggyakrabban Sims4-ezni szoktam, meg pár kisebb indie játékkal is próbálkoztam, de nagyon komoly gépigényű dolgokat nem szoktam játszani, bár ha lenne egy erős laptopom, akkor lehet, hogy kipróbálnék ezt-azt.
Kb. 500 ezer a keretem rá, de ha egy kicsit fölé megy, az még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!