Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Munkahelyen saját pendrive-ra...

Munkahelyen saját pendrive-ra mentettem, lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
Multinál dolgozom. Nem tudtam befejezni a munkám, ami sürgős lett volna, így gyorsan rámentettem a saját pendrive-omra, hogy majd otthon befejezzem. Ebből lehet probléma? Vagy csak akkor, ha kiderül, hogy valamilyen vírus is került így a gépre?

2022. okt. 8. 14:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Vagy ha kiderül (és pénteken történt), akkor hétfőn már tudnám vagy azután is görcsöljek rajta, hogy mi lesz ha kiderül?
2022. okt. 8. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Vagy inkább beszélj a főnököddel.

Az sem biztos, hogy nálatok ez tilos.

2022. okt. 8. 15:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Tőle is kaptam már privát emailre munkát, mikor lebetegedtem. Elvileg ezt se szabadna.

Ezért nem gondolnám, hogy ilyen szigorúan monitoroznák a gépeket.

2022. okt. 8. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
én kormányhivatalról tudok nyilatkozni, hogy kutya se nézte. De hát az egy más tészta, a komplett hülyék gyülekezete.
2022. okt. 8. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:

11

ha kiderül hogy hazavitted a befejezetlen munkát akkor mi van?

Covid alatt sose dolgoztatok otthon? Mindenki bejárt?

2022. okt. 9. 00:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy akkor volt lehetőségünk homeoffice-ra.
2022. okt. 9. 02:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Hogy kiderül-e és megúszod-e, az leginkább a munkahely és főnököd szigorától és a munkához használt adatok titkossági szintjétől függ - nem szerinted, hanem szerintük.

Nem mindenhol monitoroznak minden ilyet és nem is mindenhol tiltják - tejesen függetlenül attól, hogy ezt helyesen teszik-e vagy sem. Nagyon sok cég informatikai és biztonsági tudatossága a béka segge alatt van és ezt sok cég meg is szívja olykor. Más cégeknél semmi gond nincs belőle és ők valószínűleg majd később és még jobban megszívják miatta.

2022. okt. 9. 09:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi van veled?

2022. okt. 11. 19:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem volt belőle eddig még baj.
2022. okt. 23. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!