Pendrive nem működik?
Figyelt kérdés
Néhány napja pendrive-ra másolás közben egy hibaüzenet jelent meg, a hibára már pontosan nem emlékszem, de arra igen, hogy formázást javasolt ahhoz, hogy működjön. Akkor nem formáztam le, mert azt hittem, hogy csak a további másolás nem fog működni formázásig, így előtte le akartam menteni róla ami rajta volt. Viszont amióta kinyomtam egyáltalán nem működik, lemezkezelésnél se észleli, AOMEI Partition Assistant-ban is próbáltam, ott se látja. Formázni nem tudom, mert ugyan megjelenik az usb-hez tartozó drive csatlakoztatás után, de mégis úgy jelzi mintha nem lenne bedugva semmi (foglalt és elérhető hely is 0 bájtként írva). A drive-ra kattintva a tulajdonságok résznél a hibaellenőrzés esetén szintén mintha be se lenne dugva. Másik PC-be dugva szintén nem működött, így biztos, hogy nem a géppel kell lennie a gondnak. Az egyetlen bíztató jel, hogy csatlakoztatás után mégis ad ki hangot, akkor ezek szerint csak kellene, hogy észlelje, de mégse jelenik meg sehol. Ettől függetlenül még tönkremehetett vagy van valami módja a javításnak?2022. szept. 20. 19:09
1/6 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt, hogy olyan megoldás is jó lenne, amivel a rajta lévő dolgok elvesznek, mert annyira fontosak nem voltak, inkább csak kényelmi szempont miatt akartam lementeni előtte.
2022. szept. 20. 19:12
3/6 anonim válasza:
A hibás pendriveok kérnek formázást.
Azért nem mutatja a lemezkezelés sem.
4/6 anonim válasza:
20+ éves számítógépes pályafutásom alatt legalább 1,5 marék pendrive-ot fogyasztottam már el. A drágábbaktól kezdve a gagyikig mind megadhatja magát bármelyik pillanatban.
Ebből kifolyólag megtanultam hogy KIZÁRÓLAG csak MÁSOLATOT szabad ilyen adathordozókon tárolni!
5/6 anonim válasza:
Nálam memória kártya csinálta ugyanezt.
Sajnos kuka. Ez ennyit tudott.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is szinte biztos voltam benne, hogy ez ennyi volt, de egy utolsó próbát még megért.
2022. szept. 20. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!