Miért zörög a videokártyámban az egyik ventilátor?
Nemrég vásároltam egy gépet használtan..minden fasza vele,játszodtam vele sokszor pörgött 100%on a kártya szép csendes volt..egyik nap gondoltam újra pasztázom a kártyát meg procit mert kitudja mikor volt pasztázva.
Szépen szét is szedtem megvolt a pasztázás minden szépen ugyan ugy össze szereltem (nem előre csináltam már ilyent,eddig nemvolt semmi baj)..azóta amikor játszom és pl.nagy a játék használja rendesen a kártyát a hő fok meg minden jó de az 2 ventilátor közül az első hangot kezd ki adni..gtx 1660 superől van szó.
Nemértem olyan hangot ad ki mint amikor zereg a müanyag vagy nemtudom hogy leirni..amint kilépek a jatékból akkor szép lassan el hallgat..eddig nemcsinálta és ugyan ugy raktam össze minden :( Vajon mi a lehet a baj?
Akkor csapágyas. Csak cserével oldható meg.
Hardveraprón van egy eladó, aki ezzel foglalkozik, azaz videokártya ventilátorokat árul keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!