Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártyámon az egyik...

Videókártyámon az egyik ventilátor nem müködik!Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Amd RX 470 a videókártyámon nem müködik az egyik ventilátor!Gép inditáskor egy picit megmozdul és azzal többet nem! Másik az müködik rendesen!

2020. szept. 19. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet hogy terhelés/bizonyos hőfok alatt csak az egyik megy? Próbáld meg terhelni valamivel (játék/benchmark/stressz teszt).
2020. szept. 19. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:

ha csak megmozdul akkor valszeg mocskos és/vagy a csapágy állt be.

le kell venni megnézni mi van bele, kitakarítani.

vagy kikukázni és rakni rá másikat. fogsz egy átlag ventit és kábelkötegelővel rögzíted ha más megoldás nincs.

2020. szept. 19. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Takarítás, csapágy szorulás vagy bármi lehet, szédszedni, megnézni minden csatlakozást :)
2020. szept. 19. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsit segíts rá kézzel kezdetnek elindulni.

Ebből kiderül, hogy beszorult vagy a tekercselésének annyi.

Táp gond nem szokott lenni, ha megy a másik, mert egy vonalról kapják-egyformán.

Ha sehogyan se indul, szedd ki a kártyát, nézd meg a vezetékelését bár az sose szakad le.

Ha könnyen pörög-szájjal ráfújva elindul s nem megy, hiába kenegeted-cserélni kell s kész.

2020. szept. 20. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Rx470 van nekem is. Bizonyos hőfok alatt nekem egyik se megy. Kb 50 foknál kapcsol be, de akkor is csak az egyik. Nagyobb terhelés kell hogy mindkettő menjen.

Ez ilyen

2020. szept. 20. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segitséget!Fizikai probléma nem volt!Terheltem bf 5 el!Csak az egyik indult el takaritás után volt baja!Aki kitakaritotta nekem mondta vigyem vissza és megcsinálja!

Nem tudom mit csinált most indul egyszerre mind2!:))

2020. szept. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!