Egy hp compaq elite 8300 sff be bele lehet rakni egy nbase n420w tápegységet?
1. Eleve a gépben levő tápegység:
nem ATX méretszabványú, így az említett ATX-es tápegység:
nem fog beleférni.
2. Illetve nem szabványos 20+4 tűs alaplapi tápcsatlakozója van, hanem - a kézikönyve szerint [link] - kettő darab 6 tűs és egy darab 4 tűs tápcsatlakozója
3. Ráadásul a választott tápegység nem épp "minőségi".
Utánanézegettem, ebbe a házba csak a 240-eseket lehet találni. És azt sem lehet megcsinálni, hogy az alaplapot(hiába atx szabványú) átteszed egy atx szabványú házba, mert csak az eredeti táp jó hozzá a csatlakozók miatt.
Sajnos, ezek a brand gépek ilyenek. Semmivel sem kompatibilisek, csak saját magukkal.
Egyébként létezik az atx táphoz átalakító. Ezzel elméletileg lehet használni ehhez az alaplaphoz a normál atx tápokat.
Aztán hogy működik-e, vagy sem, azt nem tudom.
Csak tápcsatlakozó nélküli videokártyát tudsz belerakni, pl GTX 1050 Ti low profile változatai; GTX 1650-ből van még ilyen, feljebb pedig.. nem tudom... Quadro T600, T1000 ? azok is ilyemi teljesítménnyel mennek.
low profile videokártyákkal nem nagyon találkozni. google...
rx 6400 valszeg nem javasolt, mert korlátokba ütköznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!