Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől bolondulhatott meg a...

Mitől bolondulhatott meg a hangkártyám?

Figyelt kérdés
Lenne egy problémám adott egy asus u5 xonar hangkártya és tegnap este megbolondult elsőnek nem adott hangot láttam nem világít a pici visszajelző led.Aztán kihúztam bedugtam világított a led de hang nem volt ezért a tekerő tárcsájára rányomtam,hogy csatornát váltson és elkezdett a led villogni és a hangkártyában valami kattogni mint egy sorozat lövés.Aztán lehúztam usb-ről átvittem a másik gépre it meg probléma nélkül működik,windows induláskor kapja az áramot nem kattog van hang.Lehetséges olyan,hogy esetleg windows miatt meghülyül valamiért a másik gépen?De akkor miért nem kap elsőre áramot?Nem észleltem usb problémát a másik gépen.

2022. szept. 20. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Szoftverhiba. Szerintem windows ujratelepítéssel megszűnik a probléma.
2022. szept. 20. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy tavaly novemberben telepítettem a windowst és ennyi idő alatt bedzarna?
2022. szept. 20. 17:16
 3/7 A kérdező kommentje:
*beszarna
2022. szept. 20. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért használsz manapság külön hangkártyát? Nem az EAX időkben vagyunk

1#

Valszeg driver vagy kontakt hiba miatt ki rakná újra lol

2022. szept. 20. 17:56
 5/7 A kérdező kommentje:

4/

Mert nem jobb mondjuk a beépített hangkártyánál egy jobb külső usb hangkártya?Nekem lapon csak valami realtekes van és két nagy hangfalat hat meg 2x50 watt azt mondják a gyári nem tud szép hangokat kivarázsolni,meg zaj is szűrődhet be a hangba.Drága lapokon biztos jó hangkártyák vannak integrálva .Amúgy MSI B550-A Pro alaplapom van.

2022. szept. 20. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:

"Mert nem jobb mondjuk a beépített hangkártyánál egy jobb külső usb hangkártya?"

De, de ma már egy olcsó dac is elég igazából

2022. szept. 20. 18:05
 7/7 A kérdező kommentje:

6/

De dac-om nincsen anno meg jó áron vettem az asus xonar u5-öt

2022. szept. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!