Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri lecserélni egy intel...

Megéri lecserélni egy intel E5500-as procit vagy egy Q8400-ra vagy egy Q9300-ra?

Figyelt kérdés

2022. szept. 17. 20:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Vagy még találtam i5 2500 at jó áron kicsit öregebb mint az i3 de ez is lehet jó?
2022. szept. 17. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha photoshop is kell, akkor bizony pakold meg rammal. Szóval akkor már a proci+RAM upgrade szerintem nem jó irány. Elvileg az a mostani lap 8 GB ig támogat. Az meg hamar elfogy a photoshop alatt.

Egyébként az I5 és a Q8300 kb egy idősek, mégis rendesen ráver a Q8300 ra legalábbis az UserBenchmark szerint.

Viszont ugyan itt az I3 vs I5 esetén valamiért az I3 szerepel gyengébben érdekes.

Szóval a vázolt esetben inkább az alaplap csere amiket találtál és ha csak lehet erőltesd legalább a 12-16GB Ram-ot

2022. szept. 18. 06:51
 13/14 A kérdező kommentje:

12/

Hát találtam i5 4xxx procit alaplappal meg igaz csak 8gb rammal de olyan 30EFt körül mert ssd az már van talán ezt a 30EFt-ot le tudnám nyomni ismerősöm torkán mert van lóvéja de nagyon spór.Viszont ezt a 2014-től forgalmazott i5-öt jobbnak látom modernebb alaplappal mint a régit amit tákolni szeretne.Ramot meg kezdésnek jó a 8gb később lehet bele pakolni ha kell.

Szóval egy 4xxx szériás i5 8gb rammal meg ssd-vel szerintem trabantból ferrariba érzés lenne én így gondolom.

2022. szept. 18. 15:04
 14/14 A kérdező kommentje:

12/

Vagy még olcsóbban találtam alaplappal i7 2700-ast de ha hasonló pénztért frisebb lehet akkor inkább legyen,bár videókártyában is lehetne neki fejleszteni de majd később csak sokan azt hiszik spórolva összerakok valamit és az biztos jó lesz de bizonyos keret alatt nem nagyon van semmi sem.

2022. szept. 18. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!