Megéri lecserélni ezt a procit? G1840 vs i3?
Szóval van egy intel celeron g1840 cpu-m, most vettem talán 3 hete vadi újanon £35-ért. Most vennék egy i3-4130-at kb £70-ért, de viszont használtan.
Szerintetek megérné? Játékra szoktam használni a gépemet, far cry3, gta5, battlefield4/hardline. Eddig nem volt panaszom a celeron-ra, minden játékot vitt de még jobbat szeretnék, hogy még jobban fusson.
A gépem:
Intel celeron g1840 (vs i3-4130)
Corsair 400cx táp
MSI H81M-P33 alaplap
Hd 5870 videó kártya
2x2gb ddr3 ram (szeretnék venni most 2x4gb-t)
Elég lenne a táp meg hasonlók? Összeillene?
De a fő kérdés, új g1840 vagy használt i3?
Köszi :)
Az, hogy meggéri-e, az viszonylagos. Ennyi pénzért itthon használt i3-4170-et vehetsz.
És igen, erősebb, vagyis inkább a használt i3.
Köszi :)
Igazából ebay-ról tudok venni csak cuccot ami nekem megéri mert Angliában élek. Ha itt bemegyek egy számítógépes boltba, mindig elküldenek más helyre hogy ott lehet a legolcsóbbab megkapni meg csak ők árulnak.. Ott meg megint elküldenek máshova. Valamint nem is olyan olcsóak.
A modern processzorok gyakorlatilag tönkretehetetlenek.
Ezt jó hallani:)
De a webshop-ra gondoltam, még sosem találkoztam ezzel az oldallal.
videokártya és proci kuka ....
i3-i5 LGA1150 cpu és kraftos videokártya (gtx 1070.1080,RX 480,R9 390x)
Ebben nem tudok segíteni.
Viszont az eBay-en simán tudsz PayPal-lel fizetni, ami egy nagyon biztonságos fizetési mód, így nincs akkora rizikó, ha az eladó hibásan teljesítene.
#8 Tudom köszi :)
Már vagy 1000x vásároltam onnan paypal-al, de ott drágábban találtam ezt a procit. Egy másik oldalon láttam i3-4150-et de viszont sokkal olcsóbban. És az oldalról csak 7 vélemény van összesen, abból 6 darab 5csillagos. Nem tudom, lehet megkockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!