Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak, ha tök sötét a...

Mit csináljak, ha tök sötét a képernyő a laptopomon?

Figyelt kérdés
Bekapcsolatam, minden a legnagyobb rendben volt, beírtam a jelszavamat a bejelentkezéshez, aztán az egész képernyő full fekekete, csak az egér ikonját látom.
2022. aug. 23. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Windows eredeti?

Képernyő nem hibásodhatott meg?

2022. aug. 23. 11:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem eredeti a windows

Viszont vártam vagy 15 percet és most már jó

2022. aug. 23. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyomd meg Windows + Ctrl + Shift + B kombinációt. Ctrl + alt + delete re reagál valamit?
2022. aug. 23. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
#2 Akkor megvan a gond
2022. aug. 23. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:

4

Ennek semmi köze hozzá. Láttam már, hogy eredeti Windows is ezt csinálja.

2022. aug. 23. 15:32
 6/10 A kérdező kommentje:
#3 Az első billentyűkombinációt próbáltam a várakozás közben, de nem használt.
2022. aug. 23. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

#5 Nem eredeti windowsnál nem tudhatod miféle pistike warez mókolás van benne bármi lehet.

előbb meg kellene próbálni tiszta telepítéssel eredeti oldalról microsoft.com

2022. aug. 23. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:

szinte mindenki eredeti windowst telepít. nincs mókolás. csak a kulcs nem vásárolt. enkórról is eredeti windowst tudsz leölteni, nem raknak már fel szir-szarokat. microsoft oldaláról közbeszerzettek, csak gyorsabban lejön, mint a mikrofostról, és iso-ban van, könnyebben telepítheted pl rufusba vagy a kedvencem most a Ventoy

Persze vannak mókolt windowsok is még ma is, de aki olyat telepít, az ért is hozzá, és ott sem az eredetiség a gond, MERT AZ IS AKTIVÁLHATÓ EREDETI KULCCSAL!!! a gond, hogy kihagynak belőle dolgokat.

2022. aug. 23. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Rufus is csinál galibát a telepítővel legjobb a media creation tool az normálisan írja ki de ez természetes hisz a microsoft saját eszköze.

Eredeti windows Microsoft oldaláról tudsz letölteni nem egy kalóz oldalról amibe bàrki belenyúlhatott és semmivel sem tudod bizonyítani ellenkezőjét mivel már az egész illegális.

Ilyen kalóz wineket valami letoltott kms aktivatorral aktivaljak ami hoz magával egy tucatnyi vírust

2022. aug. 24. 05:49
 10/10 anonim ***** válasza:

#8 Miért aktiválna bárki is egy kalóz példányt mikor ingyen leszedheti microsoft oldaláról a teljesen eredeti buheramentes windowst media creation tool-on keresztül?

Aztán csodálkozunk hogy ilyen kérdések születnek sőt maga a kérdező is bevallotta hogy mókolt példány van neki innentől nem kell tovább keresni probléma forrását mert nekem a teljesen eredeti windows SOSEM csinált ilyet az elmúlt 10 év alatt

2022. aug. 24. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!