Nincs képernyőm a laptopomon! Mit csináljak?
Hát igen, 2 lehetőség van
Vagy kontaktos a géped, a monitor vezetékei sérültek, azt egy becsületes szerelő 1000 forintért megcsinálja, vagy az LCD halt be, az meg nagyon sokba is kerülhet
Ez toshiba betegség, mikor láttam a kérdést egyből gondoltam. :) haveromnak is ugyanez van hogy csak a képernyő felső fele működik. Nem javítható, bocsi hogy ezt mondom de nekik is ez volt és omst úgy van megcsinálva hogy egy lcd monitor van a gép mellett, ami össze van kötve kábellel a laptophoz. Ha érted? vagyis az lcd-k meghaltak.
De lehet hogy ha elviszed megnézetni olyan számítógépszerelőhöz akit ismersz az tud vele valamit.
Viszont azt kifelejtettem, hogy van jótállási papírom.
És ha ezzel visszaviszem meg a blokkal,nem cserélik ki, vagy csinálják meg?:S
ÉS ha rakom ott a hülyét hogy magátol?:D
Azért köszön szépen a válaszokat!:)
Nekem is ez volt a laptopommal, pedig nem vertem le, becsuktam, felnyitottam az lcdt és ez lett
66.000 forintért cserélték ki végül 3 hónap alatt, de szerencsére kapcsolattal elintéztem h ne kelljen fizetnem érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!