Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nincs képernyőm a laptopomon!...

Nincs képernyőm a laptopomon! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma este laptopoztam az ágyban, és elaludtam, fordultam gyet és leesett.Nem tört be, de nincs meg a fél képernyő, helyette ilye színes csíkok vannak, és nagy fehér foltok!Mit csinálja vele?Kérlek benneteket segítsetek!Nagyon szeretem, egy Toshiba L1500-1Q7-esröl van szó.Nagyon fontos az életemben és hiányzik:'(. Meg lehet egyáltalán javítani?
2010. ápr. 18. 02:56
 1/9 anonim válasza:
Próbáld meg a monitorhoz menő kábeleket picit megigazítani. Vagy szerelő. Vagy ha jól nézel ki és lány vagy, akkor én megcsinálom egy közösülésért cserébe. (utóbbi csak vicc, ne vedd komolyan)
2010. ápr. 18. 03:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, 2 lehetőség van

Vagy kontaktos a géped, a monitor vezetékei sérültek, azt egy becsületes szerelő 1000 forintért megcsinálja, vagy az LCD halt be, az meg nagyon sokba is kerülhet

2010. ápr. 18. 07:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ha csak a fél képernyő rossz, akkor valószínűbb az LCD. Ha kontakt hiba lenne, az egész képernyő hibás lenne. Valamikor itt a gyakorikerdeseknél javasolt valaki egy helyet, ahol LCD-t kijelzőt árulnak olcsóbban az átlagosnál, de már nem emlékszem a címre.
2010. ápr. 18. 07:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez toshiba betegség, mikor láttam a kérdést egyből gondoltam. :) haveromnak is ugyanez van hogy csak a képernyő felső fele működik. Nem javítható, bocsi hogy ezt mondom de nekik is ez volt és omst úgy van megcsinálva hogy egy lcd monitor van a gép mellett, ami össze van kötve kábellel a laptophoz. Ha érted? vagyis az lcd-k meghaltak.

De lehet hogy ha elviszed megnézetni olyan számítógépszerelőhöz akit ismersz az tud vele valamit.

2010. ápr. 18. 07:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Viszont azt kifelejtettem, hogy van jótállási papírom.

És ha ezzel visszaviszem meg a blokkal,nem cserélik ki, vagy csinálják meg?:S

2010. ápr. 18. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicserélni nem fogják, legfeljebb megjavítják de nem ingyen!Erre ne számíts.A garanciában az nincsen benn, hogy ha ledobod akkor is ingyen megjavítják!!
2010. ápr. 18. 17:24
 7/9 A kérdező kommentje:

ÉS ha rakom ott a hülyét hogy magátol?:D

Azért köszön szépen a válaszokat!:)

2010. ápr. 18. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha adod magad a hülyét akkor sem.Legfeljebb egy hülye szőkének fognak hinni téged.:D Ha szét szedik és látják, h vmi eltört azt nem cserélik ki garanciálisan mert azt TE csináltad.
2010. ápr. 22. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a laptopommal, pedig nem vertem le, becsuktam, felnyitottam az lcdt és ez lett

66.000 forintért cserélték ki végül 3 hónap alatt, de szerencsére kapcsolattal elintéztem h ne kelljen fizetnem érte

2010. ápr. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!