A laptopomon egyszer csak elment a kép,full fekete.Kikapcsoltam,aztán be,de amint elindul fekete képernyő,az egeret se mutatja,viszont a billentyűzet világit.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 13:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem be crashelt a Windows.
Próbáld csökkentett módban újraindítani.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell?😅
2020. jún. 1. 14:20
3/9 anonim válasza:
Nekem is ez volt...
Nekem valszeg túlfeszültséget kapott.
Sajnos nekem nem tudták megjavítani.
4/9 anonim válasza:
A mamámnak is volt ilyen, ő elvitte szervízbe és azt mondták, hogy kuka. Én elhoztam tőle és magjavítottam. Csak kicseréltem a gombelemet, bedugtam, bekapcsotam és addig vártam ameddig be nem kapcsolt (ez egy óra is lehet).
5/9 A kérdező kommentje:
Hol tudok ilyen gombelemet venni?😅Gondolom nem sima kell,mint a távirányitóba
2020. jún. 1. 16:09
6/9 Szervizmérnök úr válasza:
Azt sem tudod, mit, hol és hogyan kell cserélni, az sem biztos, hogy mi baja van, de már vennéd. De még azt sem tudod, hol veszel egy elemet.
Ez nem a te műfajod, lásd be...
7/9 anonim válasza:
Cr2032-es gombelem kell, de előtte próbáld meg kicserélés nélkül. Csak kapcsold be és várj, nekem rossz volt az elem, de azért bekapcsolt csak elfelejtette amit átállítottam pl. Az időt.
8/9 anonim válasza:
LoL
Azt sem tudod milyen laptop, de 2032 kell bele... Ok Boomer...
Nyilván 2032-t rakták bele, igaz, hogy legtöbb esetben forrfüles elem van notikban, ráadásul ilyen böszme meretűt, mint a 2032, a hely szűke miatt nem raknak. Esetleg valami őskövületben, és az asztali gépek többségében található.
9/9 anonim válasza:
Ja igen, kérdésre válaszolva, ha nagyon nézed a kijelzőt szórt fénynél, halványan látod az egeret mozogni? Mert akkor kiment a kijelző invertere. Szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!