PCX: megrendelés leadása előtt megjegyzésben lehet kérni cserét? (bővebben lent)
PCX-en ha számítógépet rendelek és a gépházban például valamit ki szeretnék cseréltetni másra, amit a rendelésnél szintén megadok, azt lehetséges?
Ha megjegyzésbe nem tudom beírni (nincs lehetőség rá), hogy például a már beépített, hátsó ventillátor helyére tegyék, akkor nem oda teszik, hanem előre...
Az a baj hogy nem értetted meg magát a kérdést.
Nem beszéltem egybe gépről.
Gépösszerakóba beteszem amik kellenek és a kérdés az volt: hogyan tudnám jelezni, hogy az (ÜRES!) gépházba szerelt beépített ventillátort másmilyenre szeretném cseréltetni.
Mikor leadtad a rendelést, akkor email-ben kapsz egy visszaigazolást amiben benne lesz a rendelés azonosító.
Hétköznap munkaidőben írsz egy emailt (pcx@pcx.hu) nekik a kapott rendelés azonosítóval (tárgyba vagy a levél elején jól láthatóan feltűntetve az azonosító).
Az emailben leírod a nyűgödet érthetően, és ők aszerint járnak majd el.
Én rengeteget leveleztem már velük, max 1 órán belül visszaírnak, vagy telefonon felhívnak ha valami nem egyértelmű neki.
Gépösszerakó használata során kiválasztom az adott házat és a benne lévő gyári ventillátort szeretném az általam kiválasztottra cserélni.
Örülök, hogy volt aki értette és nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!