Razer DeathAdder V2 Mini megrendelésén gindlkodom,fps játékokhoz,valakinek valami tapasztalata az egérrel?
Üdv!
Gondolkodom, hogy meg e rendeljem a Razer DeathAdder V2 Mini nevű egeret. Valakinek van hozzá valami tapasztalata, tippje,tanácsa?
(
működésével nincs hiba.
Más kérdés hogy neked megfelel-e a, súlya, mérete, formája, gombjai stb.
Meg kérdezhetem, hogy mekkora kezed van?
18/8 nekem
Félek picit kicsi lesz,neked milyen?
nem ilyen egerem van.
csak irtam hogyha megveszed akkor nem lesz baja.
Nekem viszonylag nagy a kezem, de függ az egér választás attól is, hogy hogy fogod.
mediamarktba ki van rakva jó pár egér, nyomogasd, kattintgass vele... a jó egérválasztás jobb jatekelmenyt eredményez
Nem lehet kényelem tekintetében tanácsot adni, ez emberfüggő. Az öcsémmel milliméterre egyforma a kezünk, és ő esküszik a DeathAdderre, hogy a legkényelmesebb egér a világon. Nekem viszont a közepén levő "púp" annyira megemeli a tenyeremet, hogy képtelen vagyok használni. A Minit még nem próbáltam.
Amúgy a Razer egerek technikailag jók (bár én Logitech hívő vagyok), viszont a hozzájuk adott Synapse szoftver egy iszonyatos hulladék, ha tudsz élni makrózás és szivárványszínű RGB világítás nélkül, semmiképpen ne telepítsd fel, mert elcseszi a szenzor pontosságát!
Értem. Köszönöm szépen a választ. DPI miatt telepítem fel.
Igazából vegyes válaszokat kaptam,de senki nem mondott rosszat rá. Megrendeltem:D
Köszönöm mindenkinek aki segített:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!