Megéri venni A4Tech egeret?
Szeretnék venni egy új egeret mivel a régi ebay-es noname egerem már nyikorog. :D Őszintén nem szeretnék sok pénzt költeni rá mivel nem játszom FPS játékokkal és lényegében csak a Diablo-hoz kell. Mivel azonnal kellene azért nem túl nagy a választék csak ami a boltban van... Röviden a kérdés, hogy érdemes A4Tech egeret venni? De ha valaki ért hozzá és van annyi ideje belinkelem a bolt kínálatát: [link]
Ezek közül melyiket érdemes megvenni ami tűrhető minőségű?
Persze ha mindegyik sz*r akkor megveszem valamelyik razer egeret csak nem nagy örömmel mivel baromi drágák. :D
Amit ez a kínálat enged és nekem bejön:
1.) CANYON SE1CNDSGM11B GM-11 4200 DPI PIXART SENSOR 69GR RGB-BACKLIGHT 7-PROGRAMABLE BUTTONS
2.) MARVO M399 USB MIS
3.) A4 TECH X-710BK USB CRNI MIS
Az első kettőnek nagyon jó a szenzorja, mindhárom kényelmes. Régebben a4tech xl-750bk-m volt és a szenzorja megadta magát 3-4 év után, illetve nagyon koszolódott. Bár nagyon jó egér volt, szerettem használni.
Volt több A4-tech egerem, nagyon szerettem őket, csak viszonylag gyorsan kopnak. A legutobbi X7 valamelyik verziója volt. Szoftvert feltettem aztán közölte, hogy még fizessek 30 dolcsit ha a szoftvert full minden funkcióját akarom, na akkor gyorsan eladtam, formára se volt jó.
Vegyél Spirit of gamer egeret, jók tartosak, olcsok
Például az M5-t.
A4Tech Glaser egeret nyúztam nagyooooon sokáig, aztán a kábel (rohadt vékony volt) megadta magát. Kißaszott jó egér volt, viszont utána csalódtam az A4Tech-ben e téren. Valahogy a Bloody szériának az érzékelői nem voltak a toppon, vagy től lomha vagy túl érzékeny és volt ilyen furcsa "remegésük" (ha jól emlékszem 2 bloodym is volt, típusra nem emlékszem).
A billentyűzetük viszont egészen durván strapabíró volt, G800V-t használtam vagy 6 évig. Most is működne csak már kicsit durván le van harcolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!