Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Razer kraken ultime típus megéri?

Razer kraken ultime típus megéri?

Figyelt kérdés
Valami minőségi darabot szeretnék végre ami nem hal meg rövid időn belül gondolgoztam a logitech g pro x en is dd nehéz a döntés.

2021. jún. 18. 01:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább a HyperX Cloud Alpha-t vettem, ami némileg jobb hangzást biztosít a Cloud II-től, ami szintén legendás. Ezek a fejhallgatók kérdés nélkül az elsők, ha hosszabb távra tervez az ember. A kraken-nek nyilván jobb a mikrofonja, de olcsó műanyag hatást kelt az egész, recseg amikor fejre teszed. Nekem volt már krakenem, de hamar szabadultam tőle, nekem nem igazán jött be. Véleményeket olvasván elég rövid életűek.
2021. jún. 18. 01:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Logitech g pro x mellett döntöttem végül állítólag mindenben okés mint a hyperx olyan stílust képvisel és gamerek tanácsával lett kifejlesztve a g pro x
2021. jún. 18. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!