Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Razer Kraken vagy Cloud 2?

Razer Kraken vagy Cloud 2?

Figyelt kérdés
Jöhetnek pro kontra érvek

2021. febr. 11. 23:27
A kérdező szavazást indított:
pc
gép
2 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Cloud 2.

Szerintem 1 érv van és az nagyon fontos, Takstar Pro 80 klón ami azt takarja hogy stúdió fejhallgatóból készült és nagyon jó hangminőséget nyújt nem csak az adott árkategóriában hanem a "gamer" szegmensben nagyrészt 60 ezres nagyságig hangzásban mindenképpen a legjobb.

Részemről az ajánlott, a többi ennyiért kuka nagyjából.

Amit még érdemes számításba venned az az MH752, mely hangminőségben kicsit jobb is mint a Cloud 2, a mikrofonja viszont jelentősen jobb.(ez pedig Pro 82 klón nem mellesleg)

2021. febr. 11. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 Omnitronic SHP-600 is Takstar Pro 80 klón, 10 ezerért kapható. Azért az túlzás, hogy nagyon jó hangminőségű, de kétségtelen, hogy a 2 ezer forintos belű krakennél jobb.

Én inkább vennék egy normális mikrofon nélküli fejhallgatót. Egyrészt így megbízhatóbb is lesz, másrészt ilyen rossz minőségű mikrofonnal rendelkező darabokat nem érdemes vásárolni. A legolcsóbb telefonok mikrofonja is jobb ezeknél, amit hozzá tudsz kötni ugyanúgy a géphez, tehát nem kell rá költeni.

Egy normális fejhallgató 20+ évig jó, nem hiszem, hogy ezen spórolni kell, nyugodtan lehet drágább fejhallgatót vásárolni (studió fejhallgatókról beszélek).

2021. febr. 12. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Cloud 2. Razer Kraken-t ne vegyél semmiképp. Az enyém nagyon nagy csalódás volt, pedig nem voltak nagy igényeim az 8 ezres nemesis akuma fejesem után. Sajnos még azt a szintet sem hozta. Eleve dobozból kivéve recsegett-ropogott, a hanggal rengeteget kellett bajlódni, hol jó volt, hol dobozos hangú volt r6 közben, a mikrofon meg halk volt, ha feljebb vettem az érzékenységet, elnyomott mindent a SHHH hang. Az egyedüli porizítuma az az volt, hogy kényelmes volt és könnyű.. De ennyi. Nagyon olcsó hatást keltenek a razer fejese. Pár napon belül vissza is vittem a boltba, szerintem bármit csak ezt ne vegyél.
2021. febr. 12. 02:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat fiúk.
2021. febr. 12. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!