1/8 anonim válasza:
Nem. Ha van lehetőséged eljutni bolhapiacokra, ott ilyet 500 forintért veszel.
Ettől függetlenül te tudod, hogy megér e neked 5 ezret. A hirdető egyébként jó sok szemetet árul még horror áron, ahogy néztem.
2/8 A kérdező kommentje:
ma 21:06
" jó sok szemetet árul még"
igen tényleg,néztem én is a termékeit,dehát igy sosem fogja eladni őket.
2022. aug. 6. 21:11
3/8 anonim válasza:
Olyan lepukkant hogy na. Persze ez a retro megjelenés. Lehet valakinek bejön, inkább nem.
4/8 anonim válasza:
A retrósok bármit képesek megvenni drágán, erre meg sokan rárepülnek.
Még csak piacra se kell menni, elég a helyi városi hulladékgyűjtésre kilátogatni, a legtöbb településen kétszer is van egy évben.
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Lomtalanításkor, elektronikai begyűjtéseknél mindig akad egy pár. „Ingyen”, hiszen ugye fizetés nélkül elhozhatod, de rá kell lelned, ami munka.
6/8 anonim válasza:
Ha debreceni vagy és van értékes működőképes AT alaplapod... (évtizedek óta nem láttam ilyet). Nyilván nem teheted be egy ATX házba.
7/8 anonim válasza:
Uhh, ilyent kb. ingyen adnak bárhol. Pénzt nem ér.
8/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!