Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha alacsony fényerejű monitort...

Ha alacsony fényerejű monitort keresek, hogy érdemes elindulni?

Figyelt kérdés
A mostani a legalacsonyabb fényerőn is túl világos sötét szobában. Az adatok között tudtommal csak a legmagasabb fényerőt szokták megadni. Tesztekben ugyan a legalacsonyabbak is szerepelnek néha, de ennél egyszerűbb megoldást keresek. Lehetséges, hogy egy nagy fényerejű monitor szélesebb tartományban szabályozható, tehát olyan kell nekem?
2022. aug. 2. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyat nem fogsz találni.

Viszont a jobbak úgynevezett "Flicker Free" monitorok, vagyis villódzás-mentes a háttérvilágításuk minden fényerőn.

És az RGB színek erőssége is beállítható külön-külön a monitoron már ősidők óta.

Én innen indulnék a keresésnek:

[link]

2022. aug. 2. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Kösz, de minden lehetséges érték 0-n van. Nincs problémám a villódzással.
2022. aug. 2. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:

"A mostani a legalacsonyabb fényerőn is túl világos sötét szobában."

Márpedig a környezeti fényt kell növelni, nem a monitor (háttér)világítását csökkenteni...

2022. aug. 2. 12:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy erre eddig nem gondoltam 🤦
2022. aug. 2. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Látod, már megérte akkor kiírni a kérdést. Mondjuk egyet értek az előzővel, elég evidens mi a megoldás.
2022. aug. 2. 12:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyilván csak vicc volt. Nem azzal kapcsolatban kértem tanácsot, hogy pl. felkapcsoljam-e a villanyt, hanem ha nem akarom felkapcsolni, akkor hogyan válasszak ehhez monitort. Nem értem, miért olyan nehéz felfogni...
2022. aug. 2. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem látom, hogy bárki is azt írta volna, hogy konkrétan a villanyt kell felkapcsolni.
2022. aug. 2. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy "pl.". El lehet még húzni egy centivel a függönyt is... Este sem díszkivilágítás van itt.
2022. aug. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!