Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépemmel miért vannak...

A gépemmel miért vannak Random FPS Droppok némelyik újabb játékban akár Alacsony grafikán is?

Figyelt kérdés

Azt meg is értem néha, hogy pl a Cyberpunk, AC Vallhalla, WD Legion, Phasnophobia és még a Metro Exodus

és pár ezekhez hasonló rendszerigényű játékok nem mennek el 1080/1440p ultrán 60 meg pláne 90+ FPS-en.

De az, hogy Lowon is sok játékba elő fordulnak ilyen FPS Droppok. Ráadásul néha, hogyha olyan kedve van akkor nem csak 1-2 ilyet csinál. Hanem folyamatosan, ezt főleg a Cyberpunk és a WD szokta csinálni. Mind1, hogy 600,720,768,900,1080,1440 felbontáson megy. Csak

A gépembe ezek az alkatrészek vannak:

Intel Core I5 6402P

16gb ddr3 ram

Rasurbo BAP550REV2 táp

Toshiba purple 2Tb 5700rpm

Samsung 970 Evo SSD 1Tb

GeForce GTX 1660 Super

Full HD Low-Mediumon általában tudja a 60 körüli fps-t hozni mindenüt. De sok játéknál van beakadás. Még olyan régebbi címeknél is mint a Watch Dogs 2 is volt olyan, hogy negyed percig 0 FPS-em volt kocsikázás közben. Konkrétan azt hittem, hogy a gép ki is fagyott.

Viszont érdekes az AC Odysey elmegy Full HD-n High-en is úgy, hogy bizony bőven 60+ fps van és nem is nagyon van beakadás. Mármint ami van, az a Gta SA esetében is előfordul. 5 percente 1-2 lagg XD.

2022. máj. 17. 23:27
 1/3 xKakashix ***** válasza:
játék közben nézted a proci kihasználtságot? msi afterburnerrel tudod csekkolni, csak mert szinte biztos vagyok benne, hogy a proci sokszor felugrik 100%-ra és emiatt vannak ezek a laggok, sajna az az i5 már nem valami erős
2022. máj. 18. 00:05
 2/3 xKakashix ***** válasza:
ja igen, erről a tápról most hallok először, de én nem raknám nyugodt szívvel a gépembe, helyedben lecserélném valami megbízhatóbbra
2022. máj. 18. 00:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a proci elég gyenge, nem csodálom hogy állandóan dropol.
2022. máj. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!